Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Veliki Hong Kong

Kar veliko gostov Velikega Hong Konga pravi, da skuhajo najboljšo kislo-pekočo juho, spet drugi kot zvezdo jedilnika razglašajo govedino s črnim poprom. Preverjena klasika sta tudi mongolsko pečeno meso in račka na deset načinov, na jedilniku pa smo nehali preštevati okrog številke 140. Žejo smo gasili z laškim pivom, poskusili smo tudi japonsko in v njem našli aromo vrtnice in slive, v ustih pa so grenkobo podčrtali nežni sadni okusi. Tisti, ki niste ljubitelji piva, lahko izbirate med petimi odprtimi vini in devetimi buteljkami, med njimi poleg traminca, cvička in refoška najdemo predvsem predstavnike Vipave in Brd (Batič, Jakončič, Marjan Simčič).