Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Vila Herberstein

Ko chef Andrej Kuhar napoveduje, da bo šel v Velenju nazaj, je jasno, da je to smer, ki gre naprej. Ker je na njegovem disku vse, od recepta za maslo café de paris do stažiranja pri Haeberlinu, od Michelinove zvezdice v Nemčiji do ribolova ob redkih prostih koncih tedna v Prekmurju. Da z vsakim letom bliže pokoju Andrej Kuhar išče nove izzive, je sreča za slovensko kulinariko, ki je ne bogati le z vzgojo svoje ekipe, temveč še bolj z vzgojo svojih gostov. Ne bojte se, da bi vam meni vzel sto evrov, a se tudi ne ustrašite, ko se je treba chefu prepustiti. Ne pričakujte (več) zrezka Herberstein s praženim krompirjem, temveč Kuharjev podpis.