Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Aviator, Portorož

Portorož je izhodišče, ker ima pesek, plažo, promenado, trgovine, hotele, igralnice, neonske luči, gnečo in ker so tam pač vsi. Toda, ko se želiš skriti, ko želiš drugače in več, ko nočeš hitro in tisto, kar vsi, se je potrebno malo zapeljati. Eni se peljejo daleč, zato gredo z letalom, eni se vozijo z letali kot drugi z avti, in eni imajo najraje letala, ko so sami na zemlji. Vse zato druži restavracija, ki ima na sečoveljskem letališču nove pogrinjke pod velikimi slikami starih letal. Aviator je na dobri lokaciji in vabi potnike vseh vrst.
Je dovolj dobro na dobri poti, da lokacijo s sodobno kuharsko spretnostjo nadgradi v jedi, zaradi katerih bodo na sečoveljskem letališču pristajali tudi neletališki potniki. Priporočamo ga tistim, ki imajo radi vonj po kerozinu, in vsem, ki jim je Portorož preveč poln, a ne bi radi pobegnili predaleč.