Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Don Alfonso 1890, Sant’Agata, Italija

Nekoč je cel italijanski jug premaknila od dobrega k odličnemu; je pojem vrhunskosti in gostoljubja, ker domače, pristno, sveže, sezonsko, lokalno in sonaravno ne le spoštuje, temveč tudi dejansko živi, tako v restavraciji kot na svoji veliki ekološki farmi; pa družinska je, kar tudi letnica pove. Je, skratka, za zgled, in to svetovni, saj ima podružnice na vseh petih kontinentih sveta.
Kdo še uporablja tako odlične sestavine in to z lastne, tako ekološke farme? Kdo še tako pristno, iskreno in s srcem spoštuje ter ohranja kulinarično tradicijo svojih korenin, pokrajine, dežele, vasi? Kje te še tako gostoljubno sprejmejo in se še tako prijateljsko, do naslednjič, poslovijo? Kje je še tako stara, globoka in polna vinska klet, kje je še tak razgled in kje je še tako majhna vas s tako veliko gostilno?! Ker se vsega tega ne da ločiti od krožnika, ki je pred teboj, je to bistvo takšnih gostiln.