Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Ekološka kmetija NašRaj

Če bi mlada ekološka kmetica kuhala chefovsko, ne bi bilo tako dobro. Tako pa kuha po mamino. Če bi bilo v Našem raju kot je v nedeljo ob cesti, kjer stojijo v vrsti na juho, meso in solato neznanega izvora, ne bi bilo tako pristno. Zato pa je potrebno do zadnje kmetije v Gorenji Trebuši, kjer je na 40 hektarjih večina pašnikov, medtem ko imajo sosedje tam naokrog še enkrat toliko, a gozda, zato imajo osli, krave, koze in druge rajske živali toliko kačjih pastirjev, da je NašRaj pravzaprav Njihov raj!
Na ekološko planinsko kmetijo izza najvišje primorske vasi najde največ Belgijcev in Nizozemcev, ki od tam raziskujejo celo Slovenijo, in slovenskih veselih družb, ki imajo najraje golaž. A priporočamo, da tudi vi ne poslušate navigacije, temveč Valerijo, in najdete na pristni in ekološki kmetiji, polni živali, dobre volje in okusnih jedi, svoj raj.