Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna pri Hrastu

Lokacija: ob prometni cesti, na robu mesta, blizu meje. Prostor: cesti lepo zakrita, dovolj velika vrtna terasa, pod krošnjo paviljonski zimski vrt, v notranjosti kar štiri jedilnice, različno, od lesa in kamna do moderne elegance, opremljene. Tradicija: letnica nad vrati, 1894, vse pove. Ambient: goreča polena pozimi, bolj kostanjeva kot hrastova senca poleti. Ponudba: posebna sezonska in dolg primorski jedilni list. Postrežba: znan in prijazen obraz, ki zna svetovati, v uniformi, ki ima izvezeni napis, gostilna Pri hrastu.
V Kromberku poznajo formulo domače, podjetne in polne gostilne. To je sodobno-domača gostilna, ki zna z gosti, a ne le s cenami, temveč s prijaznostjo in posluhom ter s podjetnostjo in novostmi. To počne spretno, ker ve, da za polno parkirišče ne sme tekmovati z vrhunskimi, a še manj sme popuščati pri kakovosti. Zato je v njej vsak dan nedelja.