Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Pri Mari, Piran

Pri Mari se gospodarica še vedno tako rada in široko smeji, skozi odprto okno pri šanku se še vedno daljša nos vsem tistim, ki niso rezervirali, sod je še vedno na sredi izbe, še vedno poln dobrih buteljk, in še vedno je Mara samo gostilna za vsak dan. Le pogrinjki so dobili novo slikanico in dvoriščna stena umetniški oplesk, gospodar ima novi kolk in sin je postal pravi glavni chef, pa še ocena ni več le tri.
Včasih ni bilo toliko (tujih) turistov in sezona ni trajala vse leto (ampak le dva meseca), ni bilo toliko gostiln (s toliko turističnimi jedilnimi listi) in slovenska kulinarika ni imela toliko chefov. Danes pa je drugod drugače, pri Mari pa je še vedno enako - pristno in iskreno. Zato je odvisno le od tebe, dragi turist, ali se ustaviš že na začetku Pirana, ali pa nadaljuješ do rive.