Ribnika je sredi Zagorja za celo jezero in v njem je toliko krapov, da ščuke med njimi lepo živijo. Lani pa se je, z zastekljeno teraso, modernim pohištvom, lamelnimi pregradami, dizajnerskimi stoli in plutovinasto steno z zlatimi slikami, pojavila še ena na kopnem. Kot ščuka med zaspalo zasavsko kulinarično sceno ponuja menije v hodih, vikende morskih specialitet in jagenjčkovo golenico z eko kmetije na vrhu hriba. Lačni popotniki se zato zdaj tudi v Zagorju opoldne ustavijo na cenovno ugodnem kosilu v treh hodih, domačinom pa se zvečer ni potrebno odpeljati drugam na še kaj drugega od jetrne klobase s kašo.
Zamisel je ambiciozna, chef je opravil trening z ekipo, vina so posebna in na kozarec, ribiči pa so sosedje. Ribnik je torej na dobri poti, da ribja juha postane sladkovodna, celoletne šparglje zamenja domača ščuka, ravioli z rakci pa dobijo sezonsko spremljavo.