Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Hotel Triglav, Dobrna

Dobrna, ki ne pozna megle in mrzlih vetrov, je s svojo zdravilno vodo, ki so jo cenili že stari Kelti in Rimljani, in Termami, ki so najstarejše delujoče slovensko termalno zdravilišče z več kot 600-letno tradicijo, razvit turističen kraj, v katerem imajo gostje, ob termalnih užitkih in zdravilnih učinkih, kaj početi tudi izven 200-letnega zdraviliškega parka. Šport, izleti, muzeji, turistične kmetije, sprehodi in pohodi … A tudi to ne bi bilo dovolj brez dobre kulinarike. Zanjo skrbi hotel Triglav, že od 1932. Zadnje čase še posebej vneto in uspešno!
Triglav je hotel, a tudi gostilna, hrana je domača, a chefinja je novodobna, najboljše jedi so iz starih receptov, toda zato, ker so tako sodobno spremenjene, v ponudbi pa je vse, da nihče ni razočaran, a tudi ne prestrašen.