Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Jack&Joe

Včasih je bil le Hugo, zdaj pa sta Jack in še Joe. Nekoč je bila čolnarna, zdaj je steak & burger club. Jedi niso le hitro pripravljene, temveč tudi korektne, ne le klasične, temveč tudi jack&joe začinjene. Kjer je pomfrit hišna posebnost, tudi steaki in burgerji niso le v imenu.
Jack&Joe je obudil biftek Hugo. Recept za omako je sicer še vedno tajen, a Igor Radulovič, ki je v Hugu delal kot kuhar, si ga je pač zapomnil, le priloge so drugačne.  A največ pove krompir! Ocvrti je tako izvoren, da gosta opozorijo: »Je drugačen, ker ni hrustljav.« Čebulni obročki so kot kupljeni, cheeseburger ima na vrhu zastavico in tiramisu ni le klasičen, temveč tudi domač. In ob ponudbi viskijev se ti od tod res ne mudi.