Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Julijana

Predvčerajšnjim je bil tam princ Charles, včeraj Donald Trump, danes zjutraj kardinal, opoldne je zvezdniška poroka, zvečer pa vi, kajne! Račja terina, ocvrta gosja jetra v zeliščih, mousse s solnim cvetom, figov čatni, hruškov gel, krema iz kozjega sira. V vse to se mešata še svež kruh in vonj po tartufih. Oblike so filigransko pravilne, izdelek je brezhiben, vtis je ah in oh. Tudi morski uvod je tak, karpačo hobotnice, oljčna tapenada, ocvrt rep jadranskega škampa v zeliščih, vrtna solata. Takšnih jedi in takšnega luksuza moraš biti vajen. Štirje hodi chefovega menija so štirikratna porcija kulinaričnega adrenalina naravnost v žilo.