Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Konoba Tramerka, Volosko, Hrvaška

Na križišču ozkih ulic, do koder iz mandrača zajameš sapo, se je skozi stara vrata potrebno skloniti, še prej pa preskočiti goste, ki najraje jejo kar na stopnicah. Volosko ima veliko gostiln in vse so znane ter polne, toda le tukaj je na zidu tabla, ki je čisto drugačna od drugih. Na njej je tisto, kar drugi ribiči ne lovijo in drugi kuharji ne kuhajo. Zato je to gostilna za domačine in še za tiste, ki jejo le, kar šef priporoča in ”ča more da” (kar morje ponudi).
Morskih sestavin, ki jih ima pred vrati, ne spoštuje le tako, da jih ne pokvari, temveč tudi tako, da jih nadgradi, z ravno prav manj znanimi starimi recepti in na ravno prav bolj znan način. Naredite si, torej, izlet in podajajte si krožnike; pozabite ”plemenite” ribe, če so sveže plave, naročite gregado, če bi radi ves zaliv naenkrat, ali pa se prepustite, če ste raje v senci kot na plaži. Preprosto, toda fino!