Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Nedelo izbira: gostilna Zorko, Boreci

Kako združiti malice na terasi ob prleški cesti in poroko samih znanih na bližnjem gradu, mladinsko zabavo s plesom in vaško sedmino z domačim pecivom, meso iz tünke, prleške štruklje, prekmursko gibanico in kratek jedilnik, dolgo vinsko karto in sedem hodov za sončne goste, vse to pa v mamini gostilni, ob sinovi konjušnici, z novim chefom, očetovo sliko in nasveti kuharja z veliko začetnico? Zorko je dolgo odlašal, toda nato se je pravilno odločil - obdržal je skos dobro in dodal nove okuse domačih dobrot.
Še vedno imajo domačo tünko, ožejene žgajnke, pujčeka z bučnim štrukljem, goveji rep in vse, kar je res prleško in prekmursko. A mamino gostilno, ki je na dobri lokaciji, Boreci se držijo Križevcev, ti pa avtoceste, zdaj vodijo sin, žena, brat in novi časi. Zadaj so kasaški konji, spredaj je polno parkirišče, prekmurska avtocesta pa je dobila še eno gostilno za izlet.