Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Pr’ Končovc, Javornik

Dve jedilnici sta polni in z Jošta je spust najavila že nova pošiljka lačnih pohodnikov. Na stenah so lovske trofeje, na stari kredenci pa letno poročilo o domačih sestavinah. Zato na odgovor, ko nova skupina prijazno pozdravi: ”Dober tek! Je dobro?”, ni potrebno dolgo čakati. ”Domače je!” najboljše opiše vse prave, družinske, iskrene, tradicionalne, vsak vikend polne kmetije odprtih vrat, v katerih mama kuha, tako kot jo je babica naučila, otroci gredo v dolino le še v kino, gostje pa pridejo celo peš. In prav takšen je Končovc! Kljub temu, da je le en meni, je dovolj jedi za pravo pokušino domačih, gorenjskih jedi. Pr’ Končovc je res kmetija odprtih vrat, tako zaradi lončene peči, v kateri je vsako jutro kruh prvi na vročem, kot zaradi domačih sestavin, ki so večinsko iz lastne in ekološke pridelave.