Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija 2864

Prvi eko hotel v Sloveniji na pragu Triglavskega narodnega parka. Hotel je velik, toda arhitektura prenese njegovo velikost. Zraven je velik vodni park. Toda ta lepi in uspešni hotel ima tudi à la carte restavracijo, ki si je nadela najvišje ime. Skutna kremna juha s popečeno zlatovčico je bila zanimiva ideja, ki je dala slutiti nekaj regionalnega vpliva. Škoda, da v hotelu, ki prisega na eko materiale, v kuhinji bolj ne prisegajo na sezonskost in regionalnost. Drobni vlivanci (brez jajc) sicer niso bili svedrani v Bohinju, a jim je dobro dela kombinacija pikantnih blekov, pršuta in bogatih mavrahov.