Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Kamin, Izola

Kaj potrebuje turizem na obali? Pogled na širno slovensko morje! Še kaj? Hotel, seveda. Čim lepši in čim bolj nov, toda na stari in znani lokaciji, na vrhu hriba, sredi oljčnika, skrit pogledom in cesti. Je to vse? Sploh ne! Vse to ti nič ne pomaga, če nimaš prave vsebine, a ne le v bazenu, savni, fitnesu, na plaži, temveč tudi, in vse bolj, na krožniku. Ne le čaj za zajtrk, črn ali zelen, juha za kosilo, vroča in goveja, bife za večerjo, hladen in topel, vsak dober hotel mora imeti tudi chefa. Belvedere je pripravljen na turiste! Sicer ne boste videli kamina, a zato terasa vidi največ morja v Sloveniji, chef pa ponuja pokušino.
Za hotel (Cliff) je to pravi nivo! Zato, ker ni le penzionsko, da nasiti, ko lep razgled, spust do plaže in welness & spa utrudijo, temveč je tudi dovolj chefovsko, da je na terasi svetlobno igranje morja, Kopra in Tržaškega zaliva daljše ter lepše.