Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Kukuriku

Politika se menja, gostilne ostajajo! Zato je bivša hrvaška koalicija dobila ime po gostilni, v kateri so se dobivali in dogovarjali in ni bojazni, da bi še nova to počela. Na krož­niku hladne morske predjedi je dovolj prostora za bakalar, škampe, hobotnico in skušo.Bučni njoki so bili veliki kot žličniki, ob majhnih pokrovačah so v njihovi hitri in sprotni omaki le še štorovke, kar pa je ravno prav, saj je v središču velik rimski njok, iz pšeničnega zdroba in rumenjakov zapečen in s parmezanom gratiniran, da dobro pivna omako in hkrati hrustljavo gladi kontrast morja in gozda. Brancin je bil le v škrtocu … A zato, ker je takšno odvijanje kar kihnilo arome in je riba ostala živa, škamp na njej pa rdeč. Kukuriku se tudi pri sladkem več ne trudi, da bi bil prvi, toda ko speče čokoladni kolač, je ta iz najboljše čokolade, ko skuha smetano, ta ni želatinasta, in ko pomrzne semmifreddo, ta hkrati hladi in se topi.