Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija KULT316

Bili smo v šoli in se naučili, da je Kult kulinarično-turistična oaza sredi bifejev in trgovin prepolnega Šentvida. Za aperitiv so na voljo tri penine. Dvakrat postrv, poširana in dim­ljena, je naučila, da jedo tudi oči in da je treba začeti z lahkim. Ajdovi bleki so kovinsko, zaradi brokolija, delovali le za oči, okusi, ko so se rešili predsodkov, pa so bili neprimerljivo bolj prijazni. Izlet v Šentvid se vsekakor splača, ne le zaradi šolskih (o)cen, temveč tudi zaradi šolske dnevne ponudbe. Ko je bil v njej goveji hrbet, je bilo meso pečeno v nulo. Čokoladni fondant z jagodnim sladoledom je bil v modnem slogu, ljubljanske skutne palačinke s pehtranom pa v etno. Oboje uspešno. Narastek je opravil tehnični del izpita, palačinke umetniškega. Ko je prišel chef k mizi, smo bili dobre volje.