Restavracija KULT316
Bili smo v šoli in se naučili, da je Kult kulinarično-turistična oaza sredi bifejev in trgovin prepolnega Šentvida. Za aperitiv so na voljo tri penine. Dvakrat postrv, poširana in dimljena, je naučila, da jedo tudi oči in da je treba začeti z lahkim. Ajdovi bleki so kovinsko, zaradi brokolija, delovali le za oči, okusi, ko so se rešili predsodkov, pa so bili neprimerljivo bolj prijazni. Izlet v Šentvid se vsekakor splača, ne le zaradi šolskih (o)cen, temveč tudi zaradi šolske dnevne ponudbe. Ko je bil v njej goveji hrbet, je bilo meso pečeno v nulo. Čokoladni fondant z jagodnim sladoledom je bil v modnem slogu, ljubljanske skutne palačinke s pehtranom pa v etno. Oboje uspešno. Narastek je opravil tehnični del izpita, palačinke umetniškega. Ko je prišel chef k mizi, smo bili dobre volje.