Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Sedem

Začnimo, kjer se pri nas (še) vedno začne. Goveja juha v Sedem, ki je restavracija čisto nove Višje gostinske šole za turizem Maribor, je s hišnimi rezanci, jušno zelenjavo in nacefrano govedino, zato je bolje zapisati, kakšna ni. Namreč, niti najmanj ni takšna kot juhe, na katere ste navajeni med dnevnimi malicami in nedeljskimi kosili.

Piščančje prsi so res sočne in da gozdne gobe niso ubite v nepotrebni omaki, temveč je cvetačni drobljenec res kreativno pomlajanje preteklosti, krompirjev pire pa res dodatek, ki zaokroži tovor vsakih vilic. Povrne, skratka, vero v prihodnost štajerske kuhinje, tudi podporo peteršiljevega prahu! Burgerju 7 se sicer lahko zgodi, da je kruh spodaj preveč razmočen, toda zato je krompirček hrustljav, marmelada je iz rdeče čebule, majoneza pa z žafranom.

In sladice? Delavnica z letečim slaščičarjem je že razpisana, zato se v novem letu tudi na tem področju obeta korak naprej, da ne bo le čokoladni biskvit bogat in da ne bomo tuhtali, ali je imela bela dama v Slaviji sadno podlago ali ne.