Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Terasa

Restavracijo v petem nadstropju mariborskega Hotela City smo obiskali poleti, ko je bil degustacijski meni v znamenju lisičk. Te so bile celo v čokoladni sladici. Posušene gobice je chef Robi Žibrat mojstrsko vkomponiral, saj jih je vmešal v mandljevo moko in spekel biskvit. Z lisičkami je bila sladica tudi okrašena. In ker smo na Štajerskem, seveda ni šlo brez buč. Zmleta bučna semena je chef dodal beli čokoladi in mrvicam čokoladnega kolača. Tudi sicer so bili krožniki prava paša za oči, chef se veliko ukvarja z videzom in krožniki kažejo, da ima tudi veliko znanja tehnik, rad se igra z barvami in teksturami.