Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Topolino

Chef v Topolinu Zoran Stančić se drži zlatega pravila, da je manj pravzaprav več. Tudi zato se njegova kuharska fantazija in nenavadne, a harmonične, kombinacije še bolj izrazijo. Škoda le, da postrežba ne dohaja njegove kreativnosti. V Topolinu ponujajo tudi cenejše jedi, teh si želijo predvsem turisti, ki hočejo jesti malodane zastonj. Mi smo si oblizovali prste po govedini, ki se je šest ur pripravljala v pečici z vinom in zelenjavo, zraven je chef postregel pire iz ameriškega krompirja. Sladica je bila lokalno obarvana, saj je hruška v teranu zapela slavospev mohantu, bohinjski posebnosti – polmehkemu siru z značilnim vonjem in okusom.