Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Union, Ljubljana

Hrana v hotelskih restavracijah mora biti hkrati takšna kot povsod in posebna kot le tukaj, oziroma, v lepem vremenu pod stoletnimi kostanji, v slabem pa pod globalnim televizorjem. Restavracija Union je točno to, prej Unionski vrt in Lounge, zdaj moderna restavracija uglednega hotela, namenjena obojim, tujim popotnikom, ki jih zanima majhna dežela, a se ne želijo odpovedati velikemu svetu, in domačim svetovljanom, ki jih zanima le svet, zato jim je doma vedno pretesno.
V Unionu se dogaja! Dovolj se je sprehoditi skozi 22 salonov in dvoran, iz Nazorjeve pokukati v novi bistro, iz recepcije pa zaviti v novo restavracijo, na hitro ali poslovno kosilo, na popoldansko torto ali vmesni prigrizek, na večerni zmenek ali pozno večerjo, pa spoznaš, da Slovenija vseeno ni tako majhna.