Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Skipass restavracija

V Skipassu množično prodajajo smučarske vozovnice za deset smučišč treh dežel in manjšinsko ambicio­zno kulinariko za goste družinskega hotela ter redke dobrojedce, ki niti na smučanju ne morejo brez chefovske ustvarjalnosti. Ta se kaže v jelenovem jeziku, jelenovem tartarju,  šarenki s postrvjimi ikrami, okisano redkvijo in kalčki redkvice. Dvojno močna fazanova juha je kombinirala ajdovo kašo in pokovko, toda s pomočjo odojka, bila je tudi kremna porova juha z ožganim porom, sledili so peteršiljevi ravioli z govejim repom, za sladko slovo pa pečeni mošnjiček s suho viljamovko. Manj ko je snega, bolj je potrebna dodatna, toda tudi vrhunska ponudba! Skipass je kulinarična vstopnica treh dežel.