Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

TaBar, Ljubljana

Kozarec vina. Majhna lakota. Druženje s prijatelji. Držanje za roke v kotu. Branje knjige pod lipo. Opazovanje uličnega živžava. Le grižljaj, kar mimojede. Hitro kosilo. Dolga večerja. Najprej en krožnik za dva, potem dva za vsakega, nato pa se še po sladkem ne konča in se začne lahko spet znova. Vse to pa brez pravil. Španci so za takšne želje, ki najprej nimajo lakote, potem pa preštevajo krožnike, ki se jim sprva mudi, konca pa ni, izumili tapase, TaBar pa potemtakem tabarse. In ti so prav zdaj najboljši!
TaBar, ki je začel tako, da se je skozenj šlo v trgovino, je že dovolj dolgo, da ima za seboj pisano zgodovino chefov in šefov. Medtem so se Ljubljani zgodili turisti, slovenski kulinariki pa Ana Roš. Da je prav slednja redna gostja TaBara, ko jo skozi prestolnico vodi pot po svetu, pa je najbolj povedno.