Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Vila Podvin

Vila Podvin je najboljša gorenjska gostilna! Pa ne zato, ker je Bled, najbolj turističen slovenski kraj, tako blizu, ker je Radovljica, najlepši slovenski trg, le čez hrib, ker je avtocesta za ovinkom in ker grad sicer propada, a ima še vedno tako lep vrt. Vila, ki je bila že kraljeva pa Titova in predolgo zaprta, je na gostinskem vrhu pokrajine, v kateri se zadnje čase najbolj kulinarično dogaja, zaradi svoje ekipe, torej vsebine!
Kosila so preprosta, toda chefovska, in cenovno prijazna, toda izbrana. Večerje imajo manj ali več hodov, toda vsi želijo okusiti vseh osem. Sobe so brez dvigala, toda po stopnicah je zajtrk s pridelki in izdelki iz okoliških kmetij. Uroš Štefelin in Marcela Klofutar sta s tradicijo in sodobnostjo, idejami in energijo, dogodki in vsebino tako napolnila Vilo, da se praznega in propadajočega gradu zraven sploh ne opazi.