Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Pogoji poslovanja

Imetniki avtorskih pravic na avtorskih delih, objavljenih v aplikaciji Gostilne, so družba Delo d. o. o. ali avtorji, ki imajo z družbo Delo d. o. o. sklenjene ustrezne avtorske pogodbe. Prepovedani so vsakršna reprodukcija, distribucija, predelava ali dajanje na voljo javnosti avtorskih del ali njihovih delov v tržne namene brez predhodne sklenitve ustrezne pogodbe z družbo Delo d. o. o.

Vsebine, objavljene v aplikaciji, predstavljajo izbor in mnenje ocenjevalcev iz časa, ko so bile gostilne ocenjene, in niso nujno stališče družbe Delo d. o. o.. Izdajatelj ali avtor vsebine ne odgovarjata, če se je kakovost ocenjene gostilne spremenila ali uporabniku izbrana gostilna ali jed ne bo všeč.

Izdajatelj Delo, d. o. o., si bo po najboljših močeh prizadeval za brezhibno delovanje aplikacije na pametnih telefonih z operacijskim sistemom android od verzije 4.2 dalje oz. iOs od verzije 7 dalje oz. iPhone 5 in novejši, vendar pa ne odgovarja za nemožnost prenosa vsebin na mobilno napravo ter ne prevzema odgovornosti in ne daje jamstev za morebitno nedelovanje oz. nemožnost uporabe aplikacije.

Izdajatelj ne odgovarja za morebitne posledice spregledane elektronske komunikacije.

Za dostop do polne funkcionalnosti aplikacije je potrebna prijava s številko računa, uporabniškega imena in gesla, ki jih uporabnik vnese v prijavni obrazec pri prvi uporabi. Prijava je namenjena preverjanju identitete uporabnika. Funkcionalnosti v aplikaciji, ki zahtevajo prijavo, so namenjene le registriranim uporabnikom. Uporabnik s prijavo dovoljuje prikaz promocijskih vsebin v sklopu aplikacije in uporabo osebnih podatkov za namene obveščanja.

Za prikaz določenih funkcionalnosti so v aplikaciji uporabljene neodvisne zunanje storitve in aplikacije. Za uporabo teh storitev veljajo pogoji uporabe, ki jih določa lastnik storitve ali aplikacije, izdajatelj pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti in ne daje nobenih jamstev.

Šteje se, da je uporabnik s prenosom in uporabo aplikacije Gostilne seznanjen z vsebino teh splošnih pogojev in da z njimi soglaša.

Izdajatelj si pridržuje pravico spremeniti ali dopolniti te pogoje oz. pravila uporabe kadarkoli brez predhodne najave. Ti pogoji so del splošnih pogojev poslovanja izdajatelja.

Delo d. o. o., december 2015