Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Gostilna Adanič, Mele

Vhodne vstopnice so široke, parkirišče je veliko, gostilna je ob cesti in seveda ima tudi zimsko verando. Torej so tudi v veliki jedilnici visoka naslonjala, nabrane zavese, svetleče pastelne barve in slike z vzhodnjaškimi motivi po stenah. Pravzaprav nič ne manjka, da se ne bi sprožil spomin in nas pomladil za najmanj polovico zrelih let. Toda reči, da se je tukaj čas ustavil, bi bilo preveč črno-belo, kajti po svoje je to dobro.
K Adaniču ne greš z novo torbico ali z novim avtom, tudi ne na degustacijski meni ali na počasno pojedino ob svečah. To je le gostilna! Stara gostilna! Obcestna gostilna! Ker je domače, pa kakorkoli že boste z ambientom zadovoljni! Sem, namreč, hodijo lačni in od tukaj odhajajo siti. Tukaj Avstrijci lovijo morske ribe, Slovenci pa tajske lignje, toda vedno je tudi nekaj posebnega na sporedu. Tukaj je v kuhinji glavna kuharica, ki ves dan kuha. Tukaj je na jedilnem listu glavno dnevno kosilo, ki je ves dan na sporedu.