Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

gostišče Tulipan, Lesce

Četudi je le dunajc, ga naročiš le tam, kjer veš, da je dober. Če je le malica, greš raje tja, kjer so vampi nekaj posebnega. Če je solatni bife, naj bo svež in vabljiv. Če imaš rad divjačino, bo še boljša v posebni, lovski sobi. Če proslavljaš in gostiš, mora biti dosti prostora ob vsakem letnem času. Če si na izletu, letovanju ali na poti, raje prespiš tam, kjer tudi nekaj dobrega poješ. Če je debeli kuhar pred vrati in če je lep razgled, četudi ob cesti, pa ob vsem tem nikakor ne škodi. Zato greš v Tulipana!
Ker je avtocestni odcep za Lesce tako blizu. To je tista slovenska obcestna gostilna, kjer so skupaj na goveji juhi, divjačini, zrezkih, golažu, vampih in solatnem bifeju letoviščarji, popotniki, izletniki, Leščani, Radol’čani, Gorenjci, svati, birmanci, lovci in lačni.