Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Hiša Ančka, Slovenj Gradec

Vhod ima belo in široko stopnišče, šank udobne fotelje in zbirko viskijev, jedilnica pa visoki strop z lestenci in prostorne stene z ogledali. Prevladujoča barva je zlata, razen opečnate dekoracije. A metuljček ni v znaku gostilne zaradi finega, temveč testeninskega vzdušja. Tudi Slovenj Gradec se mu ni mogel upreti in je šel po poti večjih mest, ki urbanost poudarjajo z italijanskimi vonjavami in ameriškim mesom. Če že nimajo (avto)ceste, se zdaj Korošcem vsaj ni potrebno več voziti v Ljubljano in Maribor.
Po dveh mesecih je porketa hrustljavo zapečena, drugi hiti pa so še v delu. Komaj čakamo, da bomo po slabi cesti lahko šli tudi na Koroško - s častnimi izjemami - dobro jest.