Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Hiša Fink, Novo mesto

Krka se zeleno preteguje takoj pod cesto, mesto pa se začenja takoj za velikim zelenjavnim vrtom. Tukaj je naenkrat vse novo, a vseeno je ostalo tudi vse staro. Ker se (Irča) vas drži (Novega) mesta, je ob rojstni hiši zrasel moderen stekleni paviljon s teraso nad Krko, v katerem je levo in desno, spodaj in zgoraj, lokalno in globalno, sede in stoje, za različne priložnosti, namene, lakoto in želje. Ker so najboljše gostilne Hiše, smo ob Frankovi, Denkovi in Raduhini zdaj dobili še Finkovo.
Takoj se vidi - lokacija, ambient, detajli -, nato se tudi okusi, da je dobro premišljeno, nič zaletavo, ni preveliko, vseeno pa je novo, drugače, sodobno. Pozna se, da je Damjan z Gradu, Tanja pa iz stare novomeške gostilniške družine. Takšna Hiša je popestritev za mesto in posodobitev vasi.