Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Jakob Franc, Ljubljana

Že Plečnik je vedel, da mora do tja zasaditi drevored. Odkar je župan polepšal Ljubljanico, je mesto tako turistično polno, da se je na žlico priporočljivo sprehoditi pod vrbovo senco na ono stran obzidja. Jakob Franc je sicer študiral fiziko, a zdaj goji prašiče, zato je zanje v Trnovskem pristanu sprva hotel odpreti delikateso, nastala pa je (še) gostilna. In ker že ve, čeprav ima šele 27 let, da prašiči nimajo le zadnjih tac, je potrebno njihovo meso uporabiti od rilca do repa, sta mu recepte za to dali kar babica in mama.Da ne bo kdo rekel, da so v Ljubljani le turistične gostilne, in da bodo črni prašiči z belim pasom izumrli.