Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Kevder, Brezovica pri Ljubljani

Zunaj so drva za kurit in piva za kadilce, s tramov pa visijo čebule. Znotraj je obokana in kamnita klet, polna nereda, napisov in steklenic. Srnjak na steni ima dioptrijo, govedo na plakatu angleška imena, pod steklenico, ki je z japonskim nožem na salamo narezana, pa piše: Pivo, vino, viski, tapas. Toda bržola v ponvi ima gospodarjev rez in ponudi jo krčmarka! Kevder je takšna klet, da jo zavidaš tistim, ki jo imajo v bližini.
Res je le kevder, zato je vsega po malem, česa tudi ne, a ravno prav, da se vračaš, ker točno to potrebuješ; da ni ne pravil ne velikih pričakovanj, če hočeš malo pogovora za šankom ali bi rad le več miru izza oboka, če si žejen modnih napitkov ali pa bi rad okušal vina, ki jih nima vsak, in če si lačen le zaradi žeje ali pa bi se rad najedel le mesa.