Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Kraljeva hiša, Bled

Ko se pri Lescah postaviš v vrsto, imaš do Šobca edinstvenega slovenskega bisera že dovolj, in ker je prav tam novo krožišče, bi se zapeljal kar naokrog in nazaj, če ne bi bilo dinozavrov … A ni vse le slabo, velja tako za množični turizem, ob katerem se še najde kak skriti in res biser, kot za tuje lastnike, med katerimi se najde tudi tak, ki popravi, kar smo pred tem sami skoraj že uničili. Kraljeva hiša na blejskem golfu potrjuje oboje, zato vas mladi srbski chef že nestrpno pričakuje.
Množični blejski turizem najbrž še dolgo ne bo dobil obvoznice, zato pa že ima kraljevski odcep, za katerega ni potrebno stati v vrsti na špagete in čevapčiče ob jezeru ali se potiti na sveti travi za hendikep. Dovolj so le zlikane hlače. Kdor igra golf na takšnem igrišču in spi v takšnem hotelu, ima najbrž tudi kaj za obleči za takšno restavracijo.