Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Mak

Mak dokazuje, da je Maribor lahko tudi drugačen! Takšno restavracijo, še bolj pa takšnega kuharja je treba vzeti kot dogodivščino, ki lahko preraste v lepo doživetje. Piščančji mousse je povsem resna zadeva, s pasto miso, prepeličjim jajcem, peteršiljevim pirejem, čipsom iz sladkega krompirja in deteljo. Še bolj v pravo smer je karpačo hobotnice, izvrstni so polži s šparglji, redkvico, krompirjevo slamo in peno pa še s pehtranom in ajdovim kruhom z orehi. Res je, račun v Maku velikokrat preseneti … Toda le tiste, ki mislijo, da se da vsak dan tako jesti!