Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Blejski grad, Bled

Še niste bili na Blejskem gradu? Ne čakajte na cerkveni izlet, temveč čim prej rezervirajte mizo ob najlepšem slovenskem oknu! Ste že bili? Toda še ne, odkar tam ni več le za avtobuse! Sicer pa za tujce, ki jim je Slovenija prevelika, da bi vse obiskali. Na Blejskem gradu lahko vso okusijo.
Na visoki skali, ki se navpično dviguje iz zelenega jezera, v katerem se kopa edini otok majhne dežele, z zvonom velikih želja, je stari grad z mogočnim oknom. Skozenj se vidi vse, od morskih solin do panonskih nižin, od podzemnih soban človeške ribice do obrežne hiše najstarejše trte na svetu, od cvičkastih gričev do zasneženih vršacev. In ob tem najlepšem oknu najlepše dežele je obložena miza, na njej pa jedilni list, ki poziva: Okusiti Slovenijo! Če ne Triglav, pa vsaj Blejski grad.