Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Milka, Kranjska Gora

Tukaj je vse! So Vršaci in Vršič, gorski prelaz in tlakovci petdesetih serpentin, Ruska kapelica in spomin, jezero in Jasna, Kranjska Gora in tromeja, zimska in letna sezona … Milka pa se je vseeno in dolgo le starala. A zdaj se je pomladila, z novo ekipo z žarom v očeh in znanjem v kuharskih rokah. V kaminu prasketa, slog je rokoko, pogrinjki so svečani, toda chef je pri mizi v kavbojkah, njegova punca vadi za slaščičarko, natakar je kodrast, sous chef je mentor in nekaj je od poldneva že zmanjkalo. Nova Milka je ravno to (edino), kar je še manjkalo Kranjski Gori!
Prav takšne kulinarične postojanke med gorami, na obalah hudourniških jezer, blizu turističnih središč, v starih lesenih kočah z mladimi najemniki in chefi, to je tista vsebina, ki nadgrajujejo dano, naravno, lepotno slovensko obliko.