Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Rožmarin

Dokler je bil Rožmarin restavracija, kavarna in vinoteka, je še iskal svoj profil, odkar je dobil še picerijo, so se napolnili vsi nivoji in prostori. Dogaja se od enega do drugega jutra, sredozemsko-slovensko-moderna kuhinja. Kjer je bloody mary že za kosilo, toda kot pogrinjek, brez alkohola, melonina hladna juha je osvežilna in provokativna, raviol z mladim kozjim sirom, špinačo in pistacijami je hrustljav po pravilih. Tako kot mille-feuille (listnato testo) s škampi in lisičkami ali hrustljava račka z medom, poletnim julienom (tanko zrezana zelenjava), omako iz portovca in mangom.