Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Restavracija Tabor, Podbrezje

Seveda imajo na dvorišču ognjišče za podpeko in s stropa visijo ribiške mreže, s police sobo osvetljujejo karibsko prebarvane plavuti in začnejo tako, da naštejejo vse vrste rib, ki so ravno danes priplavale na Gorenjsko. Toda poglejte naokrog, pogrinjki so snežno beli, v zadnji sobi gori v kaminu, po strmih kamnitih stopnicah se ne gre v prazen kevder, temveč v polno vinsko klet, mlada gospodarica, ki je izkušnje nabirala celo v Avstraliji, pa ribo tako filira, da ti ni žal za kostmi, ko jih odnese v kuhinjo.
Tabor zato ni le še ena več gostilna z morskimi jedmi, brez katerih nam živeti ni. V Taboru, namreč, nimajo lignjev, saj jih imajo vsi, tudi ne plastičnega jedilnega lista, ki bi s svojo debelino delal konkurenco zamrzovalni skrinji, z vonjem pa njeni debelini. Imajo pa čisto pravega kuharja, ki sicer kuha tako kot ste vajeni z dopusta ob dalmatinski obali, a temu doda ravno pravšnjo mero svojega chefovskega vpliva.