Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Sonet

Tam, kjer je pesnik ljubezen rimal v kvartine in tercine, zdaj Sonet s preprostimi triki in drobnimi pozornostmi rima uležano meso v okuse in nadokuse. Poskusiti morate rostbif, debelo desko in tanko meso, nežno in bolj rdeče kot rožnato opečeno, da se je grizlo in topilo hkrati, na mladi špinači in pod oblanci tolminca. In ko pride Sonet do sklepa, ki je velik kos mesa, ga reže šef … Ker je to obred, ker ima le gospodar lahko tako velik in oster nož. Ker je pomembno, kako je odrezan! Le počez na debele trakove bo v ustih z majhnimi grižljaji pravilno mehek, sočen in nežen. Le tako bo v ospredju okus (govejega) mesa, ki mu kakovost daje  zorenje. V Sonetu je glavno meso, a imajo tudi ribe. Pa tudi piščanec se znajde na krožniku, ker vsi ne jedo rdečega mesa.