Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?

Soglašam Omejujem piškotke Več informacij

Tsnim restavracija, Kamnik

Ramee Murad, Rami po naše, je prvi arabski kuhar v Sloveniji. Iz Sirije sta z ženo pobegnila že pred štirinajstimi leti. Najprej sta odprla arabski kiosk, zdaj imata pravo gostilno, z arabsko glasbo in televizijo, kamelami na mizah, džezvami in vodno pipo za okras, arabskimi preprogami in rutami ter z arabsko kavo (ali čajem) in raznovrstnimi slaščicami. Tasnim je vodni izvir v raju, Tsnim je arabska restavracija v Kamniku, Rami pa je v pravi kuharski opravi.
Tsnim je, če greš ravno mimo in vprašaš, kaj so danes skuhali, če si ravno lačen in zajameš kar z žlico, če si ravno takšne volje in popiješ kavo s chefom ter se posladkaš z drugim svetom. In vse to arabsko, od kuharja pri mizi do televizije nad njo; kljub žici, da se je potrebno z začimbami znajti, in izpitu iz slovenščine, ki ga še skrbi.